Anuncio de Licitación

Organismo Conselh Generau D'aran
Descripción Realització de les obres del ``Parc de Visualització de Fauna d’Aran, Fase VI``, integrada pels projectes tècnics de ``Condicionament interior d’edifici existent per al museu de la fauna autòctona del Portilhon`` i `Instal•lacions interiors i de condicionament exterior de l’edifici de serveis del parc de visualització de fauna d’Aran``
Expediente CGA 2010/002/ÒBR-PD (MMN)
Plazo 9 mesos des de l’acta de comprovació del replantejament.
Importe a) Tipus de licitació: 550.862,07€ IVA exclòs. b) IVA corresponent: 88.137,93€ (16%). S’haurà d’indicar com a partida independent l’import de l’IVA que haurà de suportar el Conselh Generau d’Aran. c) Preu del contracte: 639.000,00€ (Tipus + IVA)
Domicilio Passeg dera Libertat, 16
Teléfono 973/64.18.01
Telefax
Fecha límite en el termini dels vint-i-sis (26) dies naturals posteriors, a comptar des de l’endemà d’aquest anunci al DOGC i al perfil del contractant.
Lugar de presentación Registre General del Conselh Generau d’Aran, Passeg dera Libertat, 16, 25530 Vielha.
Fecha de apertura el tercer dia hàbil següent al de la finalització del termini de presentació de propostes, sens perjudici del que disposa el paràgraf quart de la clàusula vuitena, cas en el qual el termini per a l’obertura de pliques es computarà des del dia de recepció de la documentació, excepte –en tots dos casos- si és dissabte o festiu en que l’acte es produirà a la mateixa hora del dia hàbil immediatament posterior.
Fecha de publicación 13/05/2010
Boletín de Cataluña
Web
http://perfilcontractantaran.semicinternet.com
Fecha límite de obtención de documentos durant el termini de presentació de propostes
Entidad a la seu del Conselh Generau d’Aran de 8 a 15 hores de tots els dies hàbils, excepte dissabtes
Comunidad Autónoma Cataluña
Observaciones

Archivos Adjuntos

Ver texto